I dag har jeg fri og den benyttes til å lage mat på skikkelig vis. Elgkjøttet har kommet i hus og vi skal ha brun lapskaus av elgkjøtt til middag i dag. Her kommer oppskriften:
LAPPSKAUS
1,8 kg kjøtt med bein kokes i 2 timer med 2 blokker buljong,salt og pepper
1 kålrot (stor) kuttes i terninger
1,5 kg gulrot "
2 løk i terninger surres i litt smør
ta opp kjøttet og kutt det opp i terninger.
Tilsett grønsakene og la dem koke mens du skreller og kutter 2 kg potet.
Lag bruning av 200 gram margarin og hvetemel.
Tilsett bruningen og la koke i ytterligere ca 20 min
Bon apetitt
Frokost blir nok standard
-
Har nok landet på at frokost i framtiden blir 2 små skiver lavkarbo skiver
med ost, salat, kyllingpålegg, tomat og agurk. Grønn te.
I dag skal jeg teste fis...
for 7 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar