Hjemmelager sylterull til jul det bare må jeg ha. Jeg kjøper ei tynnribbe uten bein, så deler jeg den nesten i to (eller tre hvis den er veldig tykk) , slik at den henger sammen i ene enden. da får man et langt sylte emne. Dette krydrer jeg med salt, pepper, nellik, allehånde og ingefær. Det kan også lønne seg å strå litt gelatinpulver da holder den bedre sammen. Deretter er det bare å rulle sammen og stappe inn i et nett. Kan lønne seg å ha noe ( kuttet saft flaske f eks, skjær bort tutenden) å ta nettet rundt først. Lake lager jeg av 2 kopper salt, 2 kopper sukker, 1pk sursildkrydder, 3 blad lauvbær. Kokes ca 1 time pr kilo. Nam nam
CREAMY LEMONADE - TIK TOK
-
Tik tok made me do it..
Det er ingen tvil om at det er mye rart på tik tok, men jammen er det mye
tips og moro der også.. Jeg ler noen ganger så høyt...
for 2 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar