Disse kakene er bare herlig, og gled deg til å smake sjokoladebollene som du skal lage av avskjæret.
Bunn 1
3 egg
125 gram sukker---->eggedosis
4 ss potetmel
2 ss hvetemel
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver------>siktes og røres forsiktig inn
Stekes på 250 grader i 5 minutter
Bunn 2
200 gram sukker----->stivpiskes
6 eggehviter
180 gram malte mandler
Smørkrem
100 gram melis
100 gram smør
2 eggeplommer
1 ts konjakk
1 plate sjokolade
1 ss kaffe
Da legges dette lag på lag. Først Sjokoladekaken som du har hvelvet på et sukret bakepapir. Så smørkrem og deretter mandelbunnen. Så smøres sjokoladen oppå mandelbunnen. Deretter kan du stikke ut hjerter eller andre former som du har tilgjengelig.
Så var det alt avskjæret:
Ha avskjæret i mikseren, tilsett 150 gran kokus og en halv marsipanpølse, og 1 ts konjakk og litt kaffe. Rulles til kuler som rulles i kokus. Nydelig. Bildet kommer senere er noe feil får ikke lastet inn bildene.
Bunn 1
3 egg
125 gram sukker---->eggedosis
4 ss potetmel
2 ss hvetemel
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver------>siktes og røres forsiktig inn
Stekes på 250 grader i 5 minutter
Bunn 2
200 gram sukker----->stivpiskes
6 eggehviter
180 gram malte mandler
Smørkrem
100 gram melis
100 gram smør
2 eggeplommer
1 ts konjakk
1 plate sjokolade
1 ss kaffe
Da legges dette lag på lag. Først Sjokoladekaken som du har hvelvet på et sukret bakepapir. Så smørkrem og deretter mandelbunnen. Så smøres sjokoladen oppå mandelbunnen. Deretter kan du stikke ut hjerter eller andre former som du har tilgjengelig.
Så var det alt avskjæret:
Ha avskjæret i mikseren, tilsett 150 gran kokus og en halv marsipanpølse, og 1 ts konjakk og litt kaffe. Rulles til kuler som rulles i kokus. Nydelig. Bildet kommer senere er noe feil får ikke lastet inn bildene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar