I dag skal Maja få lære å lage fiskekaker, hun er så heldig å ha besøk av Mette (en ekstravakt) så hun får litt hjelp. Hysefileten vi bruker er litt halvfrossen, det er en fordel når vi lager fiskemat, da det er viktig å holde farsen kald hele tiden. Mette maler all hysefileten to ganger først, og har finhakket løken. Maja fikk da tid til å bake 3 sukkerbrød som vi skal bruke senere i uken. Maja har malt og hakket tidligere så dette er noe Maja kan.
Oppskriften på:
Ninas Fiskekaker
3 kg. hyse
3 ss. salt
150 gram finhakket løk
1 l. H-melk
5 ss. potetmel
Frokost blir nok standard
-
Har nok landet på at frokost i framtiden blir 2 små skiver lavkarbo skiver
med ost, salat, kyllingpålegg, tomat og agurk. Grønn te.
I dag skal jeg teste fis...
for 7 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar