I dag skal Maja få lære å lage fiskekaker, hun er så heldig å ha besøk av Mette (en ekstravakt) så hun får litt hjelp. Hysefileten vi bruker er litt halvfrossen, det er en fordel når vi lager fiskemat, da det er viktig å holde farsen kald hele tiden. Mette maler all hysefileten to ganger først, og har finhakket løken. Maja fikk da tid til å bake 3 sukkerbrød som vi skal bruke senere i uken. Maja har malt og hakket tidligere så dette er noe Maja kan.
Oppskriften på:
Ninas Fiskekaker
3 kg. hyse
3 ss. salt
150 gram finhakket løk
1 l. H-melk
5 ss. potetmel
CREAMY LEMONADE - TIK TOK
-
Tik tok made me do it..
Det er ingen tvil om at det er mye rart på tik tok, men jammen er det mye
tips og moro der også.. Jeg ler noen ganger så høyt...
for 2 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar