torsdag

Hynnås leiligheten

Hynnås leiligheten ble lagt ut til leie på Kjøpe -selge  Holmestrand i mars mnd. Leiligheten har ett boareal på 154 kvm, så her er det god plass, og store rom. Vi sa da at husleien ble mellom 8000 og 12 000 pr. mnd. Dette da alt etter hvor mye leietager ønsket at vi skulle gjøre med leiligheten. 

Vi kom fram til en avtale med Anette Hamer Flåten, hennes samboer og lille datter. De utfører nå mye av oppussingen selv noe som gir dem en strøken leilighet til den nette sum av 9 000 pr mnd. 
Det lønner seg med litt egeninnsats, hadde vi utført jobben selv ville nok leien blitt 12 000. Men med 2 andre hus som også jobbes med var dette en super avtale for oss

Leiligheten i 2 etg begynner nå å bli lys og fin. Kjøkken har blitt vaskerom, spisestue har blitt kjøkken/spisestue. Begge takene har blitt hvittet. Anette Hamer Flåten har virkelig jobbet det godt ut i kjøkkenet noe som gir en beiset effekt. 

I stuen har hun brukt en stor pensel noe som gir en effekt som nesten ser malt ut. Begge rommene har blitt malt i farven Kalk som er en varm grå farve. Nostalgisk malerstrie med store rokokkoroser på veggene i stuen. Alle lister og gamle fyllingsdører males i bomull.

Nå monteres kjøkken så bilder kommer ........


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails